صنایع معدنی

قطع برق صنایع ، راحت‌ترین استراتژی برای مدیریت برق در کشور!

محسن زنگنه با انتقاد از عملکرد وزارت نیرو به دلیل قطع برق صنایع و کشاورزان در فصل تابستان با هدف جلوگیری از خاموشی منازل مسکونی، گفت: متاسفانه تصمیماتِ بخشی در وزارتخانه‌ها و عدم وجود یک نگاه فرابخشی به موضوعات سبب شده عملکرد بخش‌های مختلف دولت به صورت مجزا تقریبا عالی باشد، اما خروجی مجموعه دولت بسیار نامطلوب شود که البته یکی از این خروجی‌های نامطلوب شامل بخش برق و انرژی می‌شود.

گل گهر پیشرو در بهره برداری از انرژی تجدید پذیر

فاز نخست نیروگاه خورشیدی 40 مگاواتی شرکت معدنی و صنعتی گل ‌گهر سیرجان در روزهای پایانی سال و 26 اسفندماه 1402 در شهرستان سیرجان استان کرمان با استفاده از مدل سرمایه‌گذاری تامین برق پایدار صنایع(خود تامین) به شبکه سراسری برق متصل شد.

هزینه‌های مالیاتی ۱۸۲۵ واحد مواد معدنی کشور اعلام شد

سازمان امور مالیاتی کشور فهرست یک هزار و ۸۲۵ واحد فرآوری مواد معدنی را که ارزش خرید مواد معدنی آنها در صورت ارائه صورتحساب الکترونیکی در اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی تلقی می‌شوند، اعلام کرد.

ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی به ۷۶ هزار مگاوات رسید

در حاضر ۶۳۰ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۵ نیروگاه کشور وظیفه تأمین ۹۴ درصد انرژی موردنیاز مشترکان سراسر کشور را بر عهده دارند.

مجوز ایجاد منطقه ویژه اقتصادی معدنی خواف صادر شد

مجتمع سنگ‌ آهن سنگان در خواف با بیش از یک میلیارد تن ذخیره، یکی از ۱۰ معدن بزرگ سنگ‌ آهن در جهان و تامین‌کننده خوراک اولیه برای تولید ۱۷.۵ میلیون تن کنسانتره، ۱۵ میلیون تن گندله و پنج میلیون تن سنگ‌ آهن در ایران است.

سال ۱۴۰۳ سال شکوفایی تجلی خواهد بود

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در پایان ضمن تشکر از شرکت‌های سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن)، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) و معدنی و صنعتی گل‌گهر (کگل)، خاطرنشان کرد: این شرکت‌ها در افزایش سرمایه و در برخی امور کمک‌های مشاوره‌ای به ما داده‌اند و اطمینان داریم این حمایت‌ها از سوی آنها ادامه‌دار خواهد بود.

فولاد اقلید پارس بازوی قدرتمند «ومعادن» در حوزه آهن اسفنجی

شرکت فولاد اقلید پارس در بهمن ‌ماه سال ۱۴۰۰ با ترکیب سهامداری غول‌های معدنی کشور تاسیس شد و بنا بر آن، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) سهم ۵۱ درصدی، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) سهم ۳۰ درصدی و شرکت بین‌ا‌لمللی مهندسی ایران (ایریتک) سهم ۱۹ درصدی در این شرکت تازه‌تاسیس دارند.

افتتاح نخستین کارخانه تولید کنسانتره آهن در جنوب کرمان

این کارخانه با سرمایه‌گذاری پنج هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی و اشتغالزایی ۱۲۰ نفر راه‌اندازی شده و ظرفیت تولید سالانه ۲۶۰ هزار تن کنسانتره را دارد.

آغاز عملیات احداث کارخانه یک میلیون تنی کنسانتره آهن در کوهبنان استان کرمان با حضور وزیر صمت

صبح پنجشنبه 31 خردادماه، عملیات احداث کارخانه یک میلیون تنی کنسانتره آهن با حضور «عباس علی‌آبادی» وزیر صمت، استاندار، نمایندگان مجلس و سایر مقامات استانی در بخش طغرالجرد شهرستان کوهبنان آغاز شد.

مدیران منطقه به سمت خلق ارزش و بهره وری بالاتر بروند

دکتر علی آبادی به همراه استاندار کرمان، نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس و جمعی از مدیران ارشد استان کرمان ابتدا در شرکت گهر انرژی سیرجان، واحد سوم گازی نیروگاه سیکل ترکیبی این شرکت را افتتاح و سپس بهره برداری از ۵۸ دستگاه دامپ تراک و ۴ دستگاه بولدوزر را در پروژه نوسازی و تجهیز ماشین آلات معدنی شرکت گل گهر افتتاح کرد.

آغاز سنکرون فاز ۱ نیروگاه سیکل ترکیبی جدید چادرملو

این نیروگاه یکی از ۸ پروژه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو می باشد که در گروه پیشرانان پیشرفت ایران که مشتمل بر ۴۸ پروژه بزرگ ملی می باشد، توسط رییس جمهور شهید آیت الله رئیسی آغاز گردید .

به همت «تجلی» و تلاش شبانه‌روزی مهندسین «آرسس»، ایران در رده چهارمین تولیدکننده عناصر نادر خاکی قرار گرفت

«امین افصحی» مدیرعامل شرکت «توسعه معادن و صنایع آرسس» درباره پروژه‌های این شرکت در حوزه عناصر نادر خاکی عنوان کرد: شرکت «تجلی» جزو شرکت‌هایی است که به صورت جدی پا به عرصه عناصر نادر خاکی گذاشته و در این زمینه موفقیت‌های بسیاری چشمگیری در زمینه اکتشاف و فرآوری به‌ دست آورده‌ایم.

آخرین خبرها