صنایع معدنی
بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از بزرگترین کارخانه طلای شرق کشور
سید محمد اتابک استان سیستان و بلوچستان را رنگین کمان معدن نام برد و درخصوص چشمانداز این استان با توجه به ظرفیتهای معدنی، تجاری و صنعتی اظهار داشت: سیستان و بلوچستان دارای مزیتهای بسیاری است، چه در بخش تجاری که هم مرزی با دوکشور پر جمعیت آن را تقویت نموده است و چه در بخش معدنی که ذخایر عناصر متنوعی را داراست.
خام فروشی در معادن ممنوع!
سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت به همراه اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات و جمعی از مسئولین استانی و محلی امروز چهارشنبه ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۳، از روند پیشرفت پروژه بزرگ مس جانجا در شهرستان نیمروز استان سیستان و بلوچستان، بازدید کردند.
گام جدید پتاس خوروبیابانک برای بهره برداری از ظرفیت ها
مدیر مجتمع پتاس خوروبیابانک با اشاره به اینکه سرمایهگذاری طرح بهرهبرداری از پلایای مهرجان حدود ۴۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است، گفت: عملیات اجرایی آن شامل حفر کانال استحصال شورابه، احداث ایستگاه پمپاژ، خطوط انتقال و سایر ملزومات خواهد بود.
خبر خوش دکتر سعدمحمدی برای مردم شریف سیستان و بلوچستان
اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن)، در جریان بازدید وزیر صمت از پروژه مس جانجا در استان سیستان و بلوچستان، در خصوص اقدامات زیرساختی این پروژه بیان کرد:
آینده روشن شرکت سنگ آهن مرکزی ایران با افتتاح پروژههای توسعهای و دانش بنیان
مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت، در حاشیه بازدید از کارخانه آهن اسفنجی، کارخانه گندله سازی و بار برگشتی گفت: با اصلاح خطوط کنسانتره، راه اندازی کارخانه آهن اسفنجی، تکمیل زیر ساخت های حوزه آب و… از سال آینده شرایط خوبی برای شرکت سنگ آهن رقم خواهد خورد.
بازدید وزیر صمت از بزرگترین آب شیرین کن فراساحلی جهان
این مرکز که در ۷۰ کیلومتری مسیر زاهدان- زابل قرار دارد، بزرگ ترین آب شیرین کن فراساحلی جهان محسوب می شود و توسط سید محمد اتابک وزیر صمت مورد بازدید قرار گرفت.
وزیر صمت در اولین سفر استانی خود، از پروژه بزرگ مس جانجا بازدید کرد
وزیر صمت، در جریان بازدید از پروژه بزرگ مس جانجا بیان کرد: ما باید از خام فروشی جلوگیری کنیم؛ این پروژه با احداث کارخانه فراوری همراه بوده و قطعا بر ارزش افزوده صنعتی در استان تأثیر بهسزایی خواهد داشت.
جهش تولید گندله و کنسانتره و رشد چشمگیر دستاوردهای شرکت اپال پارسیان سنگان در تمامی حوزهها در ۸ ماهه سال مالی ۱۴۰۳
میزان تولید گندله سنگ آهن در 8 ماه ابتدایی سال مالی 1403 ، 2 میلیون و 575 هزار و 169 تن بوده که در مقایسه با رقم تولید شده در مدت مشابه سال گذشته (یک میلیون و 849 هزار و 773 تن)، حدود 39 درصد رشد داشته است.
سرپرست مدیریت عامل اپال پارسیان سنگان منصوب شد
طی حکمی مهندس رضا طالبی به عنوان سرپرست شرکت اپال پارسیان سنگان منصوب شد.
سهم منابع انرژی تجدیدپذیر در تامین برق ایران
مشکل ناترازی انرژی یکی از مهمترین مشکلات سالهای گذشته و یکی از بحرانهای پیش روی کشور است. مشکلی که در سال جاری بیش از از سالهای گذشته گریبان صنعت کشور را گرفت
خام فروشی معدنی کمتر از ۲ درصد
بخش معدن به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی کشور همواره از اهمیت ویژهای برخوردار بوده است. ذخایر معدنی کشور حدود ۳۲۵ میلیارد دلار ارزیابی شده است. با این حال، در سالهای اخیر چالشهای متعددی در این حوزه وجود دارد که مانع از توسعه این صنعت شده است.
کرمان به قطب آزمایشگاه معدنی تبدیل میشود
دیار کریمان بیش از نیمی از ارزش معادن کشور را با ۴۲ ماده معدنی در خود جا داده است؛ از جمله بزرگترین معادن مس، آهن، زغال سنگ، تیتانیوم و دیگر فلزات در استان کرمان وجود دارد و قطب معدنی کشور و خاورمیانه به شمار می رود.