مس

تولید اقتصادی از خاک کم عیار؛ نگاهی به ۲۷ سال فعالیت کارخانه لیچینگ سرچشمه

روش‌ های هیدرومتالوژی نظیر لیچینگ و بیولیچینگ، در دهه‌های اخیر نقش پررنگی در صنعت تولید مس ایفا کرده‌اند. این روش‌ ها، به‌دلیل مزایای زیست‌ محیطی، صرفه اقتصادی، و امکان بهره‌برداری از ذخایر کم‌ عیار، بیش از پیش مورد توجه کشورهای تولیدکننده مس قرار گرفته‌اند

روایت تأسیس کارخانه لیچینگ مجتمع مس سرچشمه

مطالبی که با عنوان «در قاب تاریخ» منتشر می‌شود، داستان تأسیس کارخانجات شرکت ملی صنایع مس ایران در سالروز بهره‌برداری و افتتاح آنها را روایت می‌کند.

افزایش سالانه ۲.۹درصدی تولید جهانی مس در دهه آینده

براساس گزارش منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی فیچ استخراج و تولید جهانی مس در دهه آینده به طور متوسط سالانه ۲.۹درصد بالا خواهد رفت و از ۲۳.۸ میلیون تن در سال ۲۰۲۵ به ۳۰.۹ میلیون تن در سال ۲۰۳۴ خواهد رسید. همچنین شیلی تا پایان دهه آینده پرچم‌دار تولید مس در جهان باقی می‌ماند.

تصفیه‌ خانه پساب کارخانجات اسید سرچشمه و خاتون‌ آباد، گامی پیش‌ دستانه در حفاظت از محیط زیست

مهدی عبدالله‌زاده، مجری طرح تصفیه‌خانه‌های پساب کارخانجات اسید مجتمع‌های مس سرچشمه و خاتون‌آباد، از افتتاح این پروژه در آینده نزدیک خبر داد و گفت: احداث این تصفیه‌خانه‌ها اقدامی پیشگیرانه و مسئولانه از سوی شرکت ملی صنایع مس ایران است که با هدف کاهش آلاینده‌های احتمالی زیست‌محیطی ناشی از فعالیت کارخانجات اسید انجام شده است.

شوک تعرفه‌ ای به بازار مس

دونالد ترامپ اعلام کرد تعرفه ۵۰ درصدی واردات مس ، شامل مس تصفیه‌ شده نیز می‌شود ؛ تصمیمی که می‌تواند صنایع زیرساختی، خودروسازی و الکترونیکی آمریکا را تحت تأثیر قرار دهد و واکنش شرکت‌های معدنی و فلزی را برانگیزد.

ساخت داخل باید از نظر کیفیت و قیمت با نمونه‌های خارجی رقابت کند

مهندس غلامرضا شافعی ، رئیس هیأت‌مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران در نشست قرارگاه دانش‌بنیان و ساخت داخل با اشاره به در حال اجرا بودن ۲۳ طرح توسعه‌ای در شرکت، بر لزوم استفاده از توان تخصصی داخلی به ویژه شرکت‌ های دانش‌ بنیان در ساخت قطعات و تجهیزات تأکید کرد.

شرکت ملی صنایع مس ایران ؛ سومین شرکت معدنی کشور در صرفه‌ جویی ارزی ناشی از بومی‌ سازی

براساس اعلام سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، شرکت ملی صنایع مس ایران در سال ۱۴۰۴ با تحقق برنامه بومی‌ سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز خود، به صرفه‌ جویی ۷۰ میلیون دلاری دست خواهد یافت.

بازسازی، توسعه معدن ، آموزش و زیرساخت ؛ چهار محور بازدید مدیرعامل شرکت مس از مجتمع سونگون

دکتر سیدمصطفی فیض مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، با حضور در مجتمع مس سونگون از مجموعه‌ای از پروژه‌ها و بخش‌های عملیاتی این مجتمع بازدید کرد.

زیرساخت برق‌ رسانی فاز ۳ مجتمع مس سونگون وارد مرحله تجهیز کارگاه شد

دکتر سیدمصطفی فیض‌ ، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، در ادامه بازدید از مجتمع مس سونگون، از پروژه احداث پست ۲۳۰ کیلوولت AIS کارخانه فاز ۳ بازدید کرد.

تأکید مدیرعامل شرکت ملی مس بر تقویت ناوگان معدنی در مجتمع سونگون

دکتر سیدمصطفی فیض مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، در جریان بازدید خود از مجتمع مس سونگون، از سایت معدن این مجتمع بازدید کرد.

کمبود جهانی مس تهدیدی برای گذار انرژی و فناوری

سازمان UNCTAD (کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل) در تازه‌ ترین گزارش خود اعلام کرد که کمبود جهانی مس ممکن است روند جهانی گذار به انرژی پاک و فناوری‌ های دیجیتال را با اختلال مواجه کند، مگر آنکه سیاست‌ های تجاری و سرمایه‌گذاری هوشمندانه‌تری اتخاذ شود.

بومی‌ سازی در صنعت مس یک وظیفه راهبردی است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، در نشست قرارگاه دانش‌ بنیان و ساخت داخل با تأکید بر اینکه ساخت داخل هدفی فراتر از تأمین تجهیزات مورد نیاز صنعت مس و پایداری خط تولید دارد، گفت: ارتقای ظرفیت فناورانه کشور، هدف کلانی است که از طریق رویکرد بومی‌ سازی دنبال می‌کنیم.

آخرین خبرها