مس

راه‌اندازی کارخانه تولید مفتول مس در آینده نزدیک

رحیم محمودی با اشاره به آخرین وضعیت پروژه احداث کارخانه مفتول مس اظهار کرد: با تولید سالانه 130 هزار تن مفتول مسی، علاوه بر ایجاد ارزش افزوده بر روی محصول کاتد مس، به نیاز صنایع مختلف کشور به این محصول مهم پاسخ داده می‌شود.

فراخوان شرکت ملی مس برای جلب مشارکت تولیدکنندگان داخلی

واحد بومی‌ سازی شرکت ملی صنایع مس ایران در راستای استفاده از حداکثر توان تولیدی و خدماتی کشور، فهرست اقلامی که بیشترین میزان ارزبری و اولویت ساخت داخل دارند را منتشر کرد.

توانمندی “سرچشمه” در بخش مهندسی/انجام مناقصات خرید پروژه فاز ۳ و ۴ تغلیظ مس سرچشمه

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه ظرفیت تولید کنسانتره پروژه فلوتاسیون سرباره خاتون‌آباد را ۳۳ هزار و ۵۰۰ تن و میزان پیشرفت فیزیکی آن را بالغ بر ۷۰ درصد اعلام کرد و نسبت به تحویل موقت آن برای تولید آزمایشی تا قبل از پایان سال جاری ابراز امیدواری کرد.

دیدار ورزشکاران پارالمپیکی باشگاه مس کرمان با مدیرعامل شرکت ملی مس

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بر حمایت ویژه از ورزشکاران پارالمپیکی عضو باشگاه مس کرمان برای موفقیت در مسابقات پیش‌رو تاکید کرد.

دستگاه فرز CNC پرتابل به همت مهندسان شرکت ملی مس ساخته شد

روایت ساخت دستگاه فرز CNC پرتابل در دل کویر، جایی که خورشید با تمام قدرت می‌تابد. مجتمع مس سرچشمه، قلب تپنده تولید مس در ایران است. در دل همین مجموعه، روایتی از تلاش، نوآوری و خودباوری ایرانی رقم خورده است.

بازدید مدیر مجتمع مس سونگون از موکب شهدای مس در مرز مهران

مدیر مجتمع مس سونگون با حضور در پایانه مرزی مهران از موکب شهدای شرکت ملی صنایع مس ایران در این مرز و خدمات‌رسانی کارکنان مجتمع مس سونگون ورزقان به زوار اربعین حسینی، بازدید کرد.

تامین 20 درصد نیاز ارزی واردات کشور از محل طرح «کیمیا»

قیمت فلز مس امروز در دنیا به واسطه مصارف خاص و افزایش مصرف آن در حالت پایدار است که نشان از آینده درخشان این صنعت در آینده اقتصاد جهانی دارد. لذا اهمیت جایگاه مس در آینده صنعت دنیا انگیزه رسیدن به تولید سالانه یک میلیون تن کاتد مس را در همه ما تقویت می‌کند.

اعلام آمادگی 4 شرکت برای سرمایه گذاری در زنجیره مس

محمدرضا موثقی نیا در جلسه پایش طرح راه اندازی شرکت توسعه زنجیره مس با بیان اینکه طرح مذکور، گامی در جهت دستیابی به ارزش افزوده بالاتر در صنعت مس با جذب سرمایه بخش خصوصی اجرایی شده است، گفت: از میان شرکت های علاقه مند، 3 شرکت برای سرمایه گذاری در فرآوری اسید فسفریک اعلام آمادگی کرده اند.

طرح «کیمیا» چه آورده‌ای برای اقتصاد ایران دارد؟

غلامرضا ملاطاهری ، اظهار کرد: طرح «کیمیا» که مخفف «کاتد یک میلیون تنی ملی مس ایران» است، اساسا یک هدف‌گذاری مشخص برای ایجاد ظرفیت تولید حداکثر یک میلیون تن کاتد مس است.

افزایش 25 درصدی ظرفیت تولید کنسانتره در شرکت ملی مس

در 4 ماهه امسال به بهره‌برداری از 3 طرح توسعه‌ای در شرکت ملی صنایع مس ایران، 300 هزار تن به ظرفیت اسمی تولید کنسانتره مس اضافه شده است.

تحقق طرح کیمیا نیازمند عزم ملی

تولید یک میلیون تن کاتد اصلا دور از ذهن نیست؛ اینکه بتوانیم در برنامه پنج ساله هفتم توسعه به آن برسیم نیز امکان‌پذیر است اما مشروط بر اینکه همه دست به دست هم دهند و در این مسیر قدم بردارند؛ در واقع رسیدن به این میزان تولید نیازمند عزمی ملی است.

جایگزینی سنگ‌شکن ساخت داخل با نمونه خارجی در تعمیرات نیمه اساسی کارخانه تغلیظ سرباره سرچشمه

مهندس حسین پورشاه‌نظری ، با اعلام این خبر اظهار کرد: با انجام اورهال، از توقفات پیش‌بینی‌نشده تولید در کارخانجات جلوگیری خواهد شد که نتیجه آن، پایداری و افزایش میزان برخط بودن خط تولید خواهد بود.