مس
نشست ارزیابی عملکرد ۳ ماهه سال ۱۴۰۳ صنایع مس شهید باهنر برگزار شد
در این نشست، نادری ضمن قدردانی از تلاش کارکنان و مدیران این شرکت یادآور شد: مس باهنر ازجمله شرکتهای مهم مجموعه صدر تامین است که ۴۰ درصد از سبد سهام تاصیکو را تشکیل میدهد.
سهامداران "فملی" در جریان باشند
شرکت ملی صنایع مس ایران از زمان پرداخت سود به سهامداران خبر داد.
سرمایهگذاری دوهزار میلیاردی و اشتغال بیش از ۲۰۰نفر در کارخانه کنسانتره مس سولفیدی رفسنجان
خام فروشی یکی از مسائل مبتلا به حوزه معدن و صنایع معدنی کشور است که کارشناسان و مدیران روی آن اتفاق نظر دارند و در صدد کاهش و قطع کامل آن هستند.
رشد بیش از 40 درصدی حفاری ها در 4 ماهه 1403
توسعه اکتشافات معدنی به عنوان یک اولویت اساسی برای استمرار فعالیت در حوزه معادن و صنایع معدنی در دستورکار شرکت ملی صنایع مس ایران قرار دارد.
توجه به اکتشافات معدنی
رئیسجمهور منتخب در صحبتهای خود بر کار کارشناسی تاکید داشتند. پس در این راستا تقاضا این است که مدیران بخش معادن، از میان متخصصان و کارشناسان همین رشته و با سوابق اجرایی و مدیریتی مناسب انتخاب شوند.
افزایش ظرفیت تولید کنسانتره مس در مجتمع سونگون به 800 هزار تن تا 1405
مدیر مجتمع مس سونگون گفت: با بهرهبرداری از پروژه تغلیظ فاز 3 مس سونگون تا سال 1405 و افزایش ظرفیت تولید کنسانتره مس به 800 هزار تن، گامی در راستای تحقق طرح تولید یک میلیون تن کاتد برداشته خواهد شد.
پروژه فاز سه تغلیظ مس سونگون ۳۵ درصد پیشرفت دارد
محمدجعفر عظمایی: بر اساس آخرین اکتشافات انجام شده و برآوردهای اعمال شده، معدن مس سونگون با ذخیره بیش از پنج میلیارد تن کانسنگ مس با عیار ۵.۸ درصد به عنوان یکی از معادن بزرگ و در کلاس جهانی قلمداد میشود.
رکوردشکنی رکود مس
افت تقاضای مس از سوی مصرفکننده و مشتری اصلی این محصول (چین) و عدمارائه سیاستهای اثربخش برای خروج این کشور از تنگناهای اقتصادی ناشی از رکود مسکن و ساختوساز، از مهمترین دلایل این افت قیمتی در هفتهها و روزهای اخیر است.
عزم راسخ شرکت ملی مس برای تولید یک میلیون تن کاتد
حمید قاطع ، با اشاره به برنامهریزیهای انجام گرفته برای دستیابی به تولید یک میلیون تن کاتد مس در پایان برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: شرکت ملی صنایع مس ایران بزرگترین شرکت صنعتی و معدنی کشور در بازار سرمایه به شمار میرود و داراییهایش یکی از امیدهای مردم ایران است.
برنامهریزی برای تولید یک میلیون تن کاتد مس
برخلاف برخی شرکتهای بزرگ تولید فلزات آهنی و غیرآهنی کشور یا حتی شرکتهای بزرگ معدنی دنیا، مالکیت معادن در حال بهرهبرداری شرکت ملی صنایع مس ایران متعلق به خود شرکت است لذا دغدغه تامین مواد اولیه وجود ندارد.
مس در کف کانال ۹ هزار دلار/ حال مس خوب نیست
فلز مس در اواسط سال ۲۰۲۴ به یک قدمی کانال ۱۱ هزار دلار به ازای هر تن رسید ولی نه تنها کانال ۱۱ هزار دلار را فتح نکرد بلکه در فاصله زمانی ۲ ماه تا کف کانال ۹ هزار دلار ریزشی شد.
افزایش محدودههای اکتشافی و ثبتی شرکت ملی مس به 97 محدوده
در دوره پنج ساله اخیر پهنههای اکتشافی به وسعت حدود 40 هزار کیلومترمربع در قالب تفاهم نامه با سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانهای مربوطه، مورد کاوش قرار گرفته است تا ذخایر معدنی موجود در پهنههای اکتشافی مشخص شود.