به گزارش پیام آوران معدن و فولاد: کمالزاده با اشاره به اهمیت ویژه نگهداری و تعمیرات در صنایع استراتژیکی مانند فولاد آلیاژی، گفت: پایش وضعیت و عیبیابی تجهیزات نقش بسیار اساسی در تولید و اقتصاد کشور دارد. نگهداری صحیح از تجهیزات موجب میشود این دستگاهها بهطور بهینه و بدون وقفه کار کنند؛ چرا که خرابیهای ناگهانی در خط تولید فولاد میتواند به کاهش بهرهوری و زیانهای اقتصادی سنگین منجر شود.
وی همچنین کاهش هزینههای تعمیرات اضطراری را یکی دیگر از مزایای کلیدی نگهداری پیشگیرانه دانست و تاکید کرد که تعمیرات برنامهریزیشده میتواند از بروز مشکلات بزرگتر جلوگیری کند.
وی با اشاره به تحولاتی که جهان در زمینه هوش مصنوعی تجربه میکند، افزود: متدهای جدید در این حوزه رقابت را بهشدت پیچیده کرده است و شرکتهایی که از این فناوری فاصله بگیرند، در آیندهای نزدیک جایی در بازار نخواهند داشت.
وی همچنین با اشاره به طول عمر بالای تجهیزات در صنعت ایران نسبت به کشورهای پیشرفته، پایش وضعیت تجهیزات را امری حیاتی برای حفظ بهرهوری و رقابتپذیری صنعت ایران دانست.
کمالزاده با ابراز امیدواری نسبت به نقش شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها در بهرهگیری از هوش مصنوعی، گفت: حضور پررنگ شرکت های دانش بنیان در همایش امسال نویدبخش آیندهای روشن است. با حمایت شرکتهای بزرگ صنعتی از این شرکتها، میتوان شاهد افزایش بهرهوری، ارزش افزوده و سودآوری بیشتر بود.
این سمینار با حضور جمعی از متخصصان صنعت، مدیران شرکتهای بزرگ و شرکت های دانش بنیان برگزار شد و به بررسی جدیدترین روشها و فناوریهای پایش وضعیت و عیبیابی تجهیزات با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی پرداخت.