به گزارش پیام آوران معدن و فولاد: معاون اقتصادی استانداری کرمان در خصوص لزوم استفاده از تجارب سایرین در حوزه سیاستگذاری و مدیریت کلان اقتصادی در کشور تاکید کرد و گفت: یکی از چالشهای اساسی در کشور عدم مستندسازی تجربهها و انتقال آن به گروههای بعدی است. این رویه در تمامی سطوح از مدیریت کلان تا سایر سطوح به شکل عیانی وجود دارد.
دکتر حسنزاده گفت: متاسفانه مدیران جدید به استفاده از تجارب مدیران قبلی اعتقادی ندارند؛ زمانی که یک فرد برای تصدی پست مدیریتی انتخاب میشود؛ باید در ابتدا به سراغ افراد قبلی رفته و از تجارب آنها استفاده کند؛ اما نهتنها چنین نمیشود که رویکرد کنار گذشاتن تمامی اقدامات گذشتگان و از صفر شروع کردن است. این موضوع باعث هدر رفت منابع و سرمایههای قابل توجه ملی میشود و در نهایت نیز بسیاری از اقدامات بی نتیجه باقی میماند.
وی افزود: درواقع فرهنگ قدردانی و استفاده از تجارب در میان ما جایی ندارد.
معاون اقتصادی استانداری کرمان: در حالی فرهنگ مستند سازی تجربه و استفاده از تجربه سایرین در میان مدیران، کارشناسان و حتی فعالان بخش خصوصی در کشور به شدت ضعیف است که موفقیت طرحهای دولتی و پروژههای با سرمایهگذار خصوصی در گرو این رویه است. امروز در دنیا بحث کارخانههای اشتراکی مطرح شده و ما نیز امیدواریم این رویه در کشور و استان کرمان اجرایی شود.
دکتر حسنزاده در خصوص کارخانههای اشتراکی گفت: یک سرمایهگذار قصد آغاز یک فعالیت تولیدی را دارد؛ به جای سرمایهگذاری اولیه قابل توجه برای احداث یک واحد تولیدی، تامین زیرساخت و تجهیزات میتواند به سراغ واحدهای موجود در شهرکهای صنعتی برود. به دلایل مختلفی واحدهایی در شهرکهای صنعتی کشور حضور دارند که بخشی از ظرفیت آنها بیکار است و یک سرمایهگذار میتواند به جای احداث یک واحد جدید به شکل اشتراکی از تجهیزات آنها استفاده کند. چنین رویهای باعث افزایش کارایی و کاهش سرمایهبری برای آغاز یک پروژه شده و نتایج بسیار مطلوبتری را برای سرمایهگذار و اقتصاد کشور رقم میزند.