به گزارش پیام آوران معدن و فولاد: مدیر مجتمع فولاد سبا گفت: خرید شرکت صنایع معدنی کانیسازان کیمیا (اُپال) توسط فولادمبارکه خریدی هوشمندانه برای رفع نیازمندی آتی و پایداری و تابآوری تولید در حوزه زنجیره تأمین است و در مجموع میتواند کاهش هزینهها، افزایش راندمان و کیفیت محصولات و تامین کل نیاز آهن اسفنجی فولاد سبا به همراه داشته باشد.
قاسم خوشدل پور مدیر مجتمع فولاد سبا با اشاره به اهمیت خرید شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا توسط فولاد مبارکه اظهار کرد: برنامهریزی برای تأمین پایدار مواد اولیه برای گروه فولاد مبارکه که شامل کارخانههایی همچون کارخانه فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان، مجتمع فولاد سبا، فولاد سفیددشت، فولاد سنگان و … میشود برای تحقق برنامه ۱۴۱۰ که تولید ۱۸ میلیون تن فولاد تعریف شده، امری ضروری است.
وی افزود: بر این اساس با درایت مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، برای تأمین آینده پیش روی گروه فولاد مبارکه تصاحب سهم شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا (اُپال) به درستی در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل مجتمع فولاد سبا تصریح کرد: کل ورودی گندله مورد نیاز فولاد سبا از کارخانههای گروه و سطح کشور تأمین میشود که با تصاحب سهام اُپال، هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفیت تدارک حال و آینده گندله برای مدولهای آهن اسفنجی و تأمین آهن اسفنجی برای تولید مذاب کامل پوشش داده خواهد شد.
وی ادامه داد: گندلههای تولید شده در شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا (اُپال) به لحاظ کیفیت مناسب بوده و لذا باعث افزایش راندمان تولید در مدولهای احیا مجتمع فولاد سبا و کورههای قوس الکتریکی آن خواهد شد.
خوشدل پور تصریح کرد: با خرید اُپال نیازمندیهای گروه فولاد مبارکه به مواد اولیه در بلند مدت تأمین خواهد شد.
وی با بیان اینکه آهن اسفنجی نیشابور زیر مجموعه شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا است، ادامه داد: این مزیت برای مجتمع فولاد سبا است که کل نیاز خود به آهن اسفنجی را از داخل گروه تأمین کند.
مدیرعامل مجتمع فولاد سبا دیگر مزیت خرید اُپال توسط فولاد مبارکه را نزدیکی آن به فولاد سنگان دانست و گفت: فولاد مبارکه زیرساختی که برای ارتباط شرکتهای گروه با فولاد سنگان ایجاد کرده، از این رو برای انتقال مواد اولیه از اُپال به شرکتهای گروه در حوزه حمل و نقل مشکلی وجود نداشته و منجر به کاهش هزینهها نیز خواهد شد.
وی خرید شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا توسط فولاد مبارکه را خریدی هوشمندانه برای رفع نیازمندی آتی و پایداری و تاب آوری تولید از حوزه زنجیره تأمین دانست و افزود: همچنین اشتراکی که بین شرکت فولاد مبارکه و شرکت فولاد کاوه پارس شکل گرفته، منافع مشترکی را برای تصمیمات و سرنوشت شرکتها ایجاد خواهد کرد که میتوانند در سایر چالشها از این مدل استفاده کنند.