به گزارش پیام آوران معدن و فولاد: سیدناصر سجادی اظهار کرد: در رابطه با عملکرد این امور باید به سه کارخانه پر عیارکنی تغلیظ ۱و۲ و کارخانه مولیبدن اشاره کرد.
وی افزود: در کارخانه پرعیارکنی تغلیظ ۱ در این مدت مجموعاً بیشاز ۱۲میلیون و ۱۰۲هزار تن سنگ معدن خشک معادل ۹۸درصد برنامه با عیار ۰/۶۱۲ درصد مس کلی، فرآوری شده که حاصل فرآوری براساس محاسبات ۲۹۶،۹۲۹ تن کنسانتره مس- مولیبدن معادل ۱۰۰/۷۴ درصد برنامه با عیار مس ۲۱/۶۲ درصد و بازیابی مس کلی ۸۶/۷۰ درصد بوده است.
وی ادامه داد: در کارخانه پرعیارکنی تغلیظ۲ در این ۹ماه مجموعاً بیش از ۱۰میلیون و ۹۵۲هزار تن سنگ معدن خشک فرآوری شده که این میزان تناژ سنگ معدن فرآوری شده، از ابتدای راهاندازی در این مدتزمان یک رکورد محسوب میشود.
سجادی تصریح کرد: سنگ معدن فرآوری شده در کارخانه تغلیظ۲ معادل ۱۰۵/۹۱ درصد برنامه با عیار ۰/۵۹۶ درصد مس است که حاصل فرآوری براساس محاسبات ۲۵۳،۵۳۵ تن کنسانتره مس- مولیبدن معادل ۱۰۳/۰۷ درصد برنامه با عیارمس ۲۲/۲۳درصد و بازیابی مس کلی ۸۶/۳۶ درصد بوده است.
وی توضیح داد: در کارخانه مولیبدن نیز در این مدت براساس محاسبات مجموعاً بیش از ۵۵۰هزار تن کنسانتره مس- مولیبدن تولیدشده از کارخانجات تغلیظ ۱و۲ معادل ۱۰۱/۸ درصد برنامه با عیار مس ۲۱/۹۰ درصد و عیار مولیبدن ۰/۶۹۳ درصد برای استحصال مولیبدنیت به کارخانه مولیبدن فرستاده شده است.
سجادی افزود: در کارخانه مولیبدن، کنسانتره مولیبدن تولیدی براساس محاسبات ۶،۵۳۶ تن (براساس وزن بشکه ۶،۶۲۰ تن معادل ۱۱۵/۱۷ درصد برنامه) معادل ۱۱۳/۷۱ درصد برنامه با بازیابی مولیبدن ۸۷/۷۳ درصد بوده، همچنین این کارخانه تعداد ۲۲،۵۸۲ عدد بشکه با عیار مولیبدن ۵۲/۸۲ درصد تحویل واحد فروش داده است.
مدیر امور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه رفسنجان همچنین به کنسانتره ارسالی به ذوب اشاره و خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تا پایان آذرماه امسال مجموعاً بیش از ۵۴۳هزار تن کنسانتره مس با عیار مس ۲۲/۱۵ درصد به ذوب فرستاده شده که از نظر تناژی ۱/۶۷ درصد افزایش و از لحاظ مس محتوی ۲/۱۶ درصد افزایش نسبت به برنامه پیشبینیشده داشته است.