16192 1404/02/07 - 10:54 سیامک راشت نیا

مدیرعامل فرآوری معدنی اپال کانی پارس :

دستاوردهای هلدینگ اپال از استخراج 35 میلیون تن سنگ‌ آهن تا برنامه‌ ریزی برای رشد تولید آهن اسفنجی به 700 هزار تن

در سالی که گذشت، توانستیم در جمع 100 شرکت برتر ایران قرار بگیریم و به دنبال آن هستیم که حضوری موثر در جایزه تعالی سازمانی در سال 1404 داشته باشیم.

دستاوردهای هلدینگ اپال از استخراج 35 میلیون تن سنگ‌ آهن تا برنامه‌ ریزی برای رشد تولید آهن اسفنجی به 700 هزار تن

به گزارش پیام آوران معدن و فولاد: در حال حاضر سهام‌داری سه شرکت پارس فولاد سبزوار، صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان و اپال فولاد شرق پارسیان را بر عهده داریم و بخشی از فعالیت هلدینگ «اپال» را به معدنکاری اختصاص داده‌ایم.
   
به دنبال افزایش تولید آهن اسفنجی به بیش از 700 هزار تن در شرکت پارس فولاد سبزوار در سال مالی جدید هستیم که امیدواریم این مهم ضمن غلبه بر چالش ناترازی انرژی که البته تدابیر ویژه‌ای برای آن در «فسبزوار» اندیشیده‌ایم، محقق شود.
   
شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان نیز در سال مالی خود عملکرد قابل توجهی را برجای گذاشت؛ به نحوی که این شرکت توانست رشد تولید و فروش گندله را محقق کند و عملیات اجرایی پروژه 2.4 میلیون تنی کنسانتره‌ سازی این شرکت نیز سرعت بالایی به خود گرفت.
   
هلدینگ «اپال» در سال مالی منتهی به 30 دی ماه 1403، موفق به استخراج 35 میلیون تن سنگ‌ آهن شد و این مهم درآمد حدود 930 میلیارد تومانی را برای ما به همراه داشت؛ این در حالی بود که محدودیت تامین سوخت (گازوئیل) و مواد ناریه، عملکرد هلدینگ در حوزه استخراج را تحت تاثیر قرار داد.

دکتر مقدم علی در ادامه افزود:
     
تحقق 105 درصدی از کل برنامه استخراج سنگ‌ آهن قراردادی در معدن سنگان به منظور تامین نیاز کارخانه‌های کنسانتره‌ سازی، از جمله دستاوردهای قابل توجهی بود که در سال مالی گذشته به آن دست پیدا کردیم. به علاوه، موفق به تحقق بالغ بر 50 میلیون مترمکعب از احجام قرارداد پنج ساله از سوی کنسرسیوم پیمانکاری شدیم.

در سال مالی گذشته، دومین دستگاه حفاری 10 اینچ مربوط به قرارداد خرید چهار دستگاه حفار تکمیل نصب تجهیزات و فعال‌ سازی در معدن را وارد کردیم و اورهال اساسی چهار دستگاه از ماشین‌ آلات بارگیری و حمل شدیم؛ همچنین برنامه‌ریزی‌ های لازم جهت انجام 14 مورد جدید در سال جاری را انجام داده‌ایم.
   
در حوزه بومی‌ سازی نیز به دستاوردهای قابل‌ توجهی در سال مالی گذشته دست یافتیم که نتیجه آن، انجام پژوهش و تبادل قرارداد با 34 شرکت در زمینه تامین اقلام ماشین‌ آلات بخش معدن بود. این مهم صرفه‌ جویی 35 درصدی را نسبت به تامین نمونه‌های مشابه خارجی و در نهایت صرفه‌ جویی بالغ بر 6 میلیون یورویی را برای «اپال» به همراه داشت.
    
در سال مالی قبل، نزدیک به 6.7 میلیارد تومان در حوزه مسئولیت‌ های اجتماعی هزینه کردیم و موفق به تبادل تفاهم‌ نامه با پژوهشکده میکرو الکترونیک ایران با هدف بهره‌گیری از حوزه‌های هوشمندی بخش معدن و ماشین‌ آلات شدیم.
   
علاوه‌ براین‌ ها، رفع تعهدات ارزی شرکت در سامانه جامع تجارت در راستای تمدید اعتبار و رفع توقیف کارت بازرگانی «اپال» را محقق کردیم.

مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس ادامه داد:زمانی که مدیریت شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس را بر عهده گرفتیم، پروژه 2.4 میلیون تنی کنسانتره‌سازی اپال پارسیان سنگان از پیشرفت فیزیکی حدود 65 درصدی برخوردار بود و امروز این رقم به حدود 73 درصد رسیده است؛ ضمن اینکه برنامه‌ریزی‌های لازم جهت تحقق حداکثر ظرفیت تولید گندله تا سقف پنج میلیون تن را در شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان انجام داده‌ایم.

در مجتمع پارس فولاد سبزوار نیز اجرای طرح‌های توسعه‌ای متنوعی را در دستور کار قرار داده‌ایم که از جمله می‌توان استفاده از پساب فاضلاب شهری جهت تامین آب صنعتی شرکت، نصب و راه‌اندازی سیستم کامل واگن‌برگردان، احداث نیروگاه خورشیدی به روش (BOT) و خرید بخاری گازسوز (دریافت گواهی صرفه‌جویی انرژی ناشی از اجرای طرح‌های بهینه‌سازی مصرف سوخت) اشاره کرد.
   
در داخل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس نیز طرح‌های توسعه‌ای قابل توجهی در جریان است که اهم آن‌ها را می‌توان افزایش ظرفیت اسمی ماشین‌ آلات استخراج و حمل شرکت به 50 میلیون تن در سال، خرید ماشین‌ آلات جانبی متناسب با ظرفیت ماشین‌ آلات اصلی استخراج ، هوشمندسازی در بخش معدن با استقرار سیستم‌های پایش آنلاین و نظارت تصویری به علاوه توسعه بومی‌ سازی اقلام مصرفی دانست.

لینک کوتاه:
آخرین خبرها