به گزارش پیام آوران معدن و فولاد: او با اشاره به طرحهای توسعهای در دست اجرا، آینده صادرات محصولات فولادی را روشن توصیف کرد و گفت: در سالهای پیشرو، انتظار میرود شاهد تنوع بیشتر در سبد محصولات صادراتی و رشد قابلتوجهی در حجم صادرات باشیم.
منصوری خاطرنشان کرد که فولاد مبارکه از زمان آغاز فعالیت خود، همواره یکی از پیشگامان عرصه صادرات فولاد بوده و در دو دهه اخیر، بهطور میانگین ۱۵ تا ۳۰ درصد از تولیدات خود را به بازارهای خارجی اختصاص داده است. تاکنون بالغ بر ۲۶ میلیون تن محصول فولادی توسط این شرکت به مقاصد بینالمللی صادر شده که بسته به نوع محصول، بازارهای هدف نیز دستخوش تغییراتی بودهاند.
وی با اشاره به موانع موجود بر سر راه صادرات، تصریح کرد: اگرچه تحریمها مشکلاتی ایجاد کردهاند، اما فعالیتهای صادراتی متوقف نشدهاند. با این حال، چالشهایی مانند نوسانات نرخ ارز، رواج کارتهای بازرگانی یکبار مصرف و کمبود زیرساختهایی نظیر اسکلههای مناسب در بنادر، باعث کاهش رقابتپذیری در بازارهای جهانی میشود.
منصوری از مسئولان خواست تا با درک صحیح از این مشکلات، حمایتهای لازم از تولیدکنندگان داخلی را در دستور کار قرار دهند.
او همچنین مذاکرات بینالمللی را عاملی مثبت در جهت تسهیل فرآیندهای صادراتی دانست و ابراز امیدواری کرد که توافقات آینده، زمینهساز حضور بیشتر شرکتهای خارجی و رونق بازارهای صادراتی شود.
به گفته منصوری، ارز حاصل از صادرات محصولات فولاد مبارکه، پیش از هر چیز در راستای اجرای طرحهای توسعهای این شرکت به کار گرفته میشود و پس از آن، در مسیر تقویت اقتصاد ملی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
منبع: معدن مدیا