به گزارش پیام آوران معدن و فولاد: حیدری بیان کرد: با وجود آنکه تأمین نیاز بازار داخلی همچنان در اولویت گروه فولاد مبارکه قرار دارد، رکود حاکم بر بازار داخل و کاهش تقاضا برای محصولات فولادی، زمینهساز توسعه فعالیت های صادراتی شرکت شد.
وی با اشاره به اقدامات بازاریابی و حضور مؤثر در بازارهای جهانی، تأکید کرد: رکود داخلی میتوانست بر کاهش سفارش های تولید تأثیر بگذارد؛ همانطور که این مسئله برای برخی صنایع فولادی کشور رخ داد. اما در فولاد مبارکه، با پیشبینی بهموقع و تغییر رویکرد، سفارشهای صادراتی جایگزین سفارشهای داخلی شد.
وی افزود: این رویکرد نهتنها از کاهش تولید جلوگیری کرد، بلکه ثبت رکوردهای جدیدی را در خطوط تولید فولاد مبارکه ممکن ساخت.
بر اساس گزارش معاونت فروش و بازاریابی فولاد مبارکه، درآمد این شرکت از محل فروش محصولات در چهارماهه نخست سال جاری به ۱۰۴ همت رسیده است.
حیدری این درآمد را حاصل بازاریابی مؤثر، جذب سفارشهای جدید، تولید حداکثری و تمرکز بر فروش محصولات با ارزش افزوده بالا عنوان کرد. در همین راستا، یکی از محصولات با ارزش افزوده بالاتر فولاد مبارکه، اسلب API ویژه خطوط انتقال گاز است. طبق اعلام رسمی، طی هفتههای اخیر، با توافق صورتگرفته میان فولاد مبارکه و شرکت مهندسی توسعه گاز ایران، این محصول در بورس کالا عرضه شد و مورد استقبال مجریان پروژههای ملی قرار گرفت.
وی در پایان با اشاره به اهمیت شفافیت در فروش محصولات و رصد تحولات جهانی بازار فولاد اظهار داشت: فولاد مبارکه همچنان به دنبال حضور فعال تر در بازارهای جهانی است و استمرار در تولید و فروش را با تکیه بر مزیتهای رقابتی و توسعه صادرات دنبال میکند.