آلومینیوم
مهندسی معکوس برد آنالوگ به دیجیتال بخش دیگ احیا با دستان توانمند مهندسین شرکت آلومینای ایران
مهندس محمد محمدی با بیان اینکه تکنولوژی پروژه تولید آلومینیوم کاملا انحصاری شرکت NFC چین است، افزود: این پروژه یکی از حساسترین تجهیزات سیستم کنترل مانیتورینگ (اتوماسیون احیا) و مربوط به دیگ های احیا است که بعد از گذشت زمان نیاز به تعمیر دارد.
برگزاری جلسه مدیریت بحران پدافند غیرعامل در شرکت آلومینای ایران
جلسه مدیریت بحران پدافند غیرعامل شرکت آلومینای ایران با موضوع ناترازی برق و محدودیتهای اعمال شده مبنی بر کاهش مصرف در روز یکشنبه ۲۴ تیرماه با حضور مدیرعامل و سایر اعضای کمیته برگزار و چالشهای پیشرو و تاثیر آن بر مجتمع آلومینا و روند تولید از زوایای مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
تداوم همکاری هند و روسیه در زمینه فلز آلومینیوم
این ارتباط اقتصادی با صادرات ۴۴.۸ هزار تن آلومینیوم فرآورینشده توسط هند به روسیه آغاز شد. براساس آمار گمرکی هند، ارزش بار ارسالشده به روسیه، چندین میلیون دلار است.
چین قانون واردات قراضه مس و آلومینیوم را بازنویسی میکند
جمهوری خلق چین، به عنوان پیشرو در تولید و مصرف فلزات، همواره بر تأمین پایدار مواد اولیه صنایع مختلف تاکید داشته است. با توجه به ماهیت انرژیبر فرآیند استخراج و فرآوری فلزات نو، روی آوردن به استفاده از قراضه فلزات، راهکاری منطقی برای کاهش مصرف انرژی و انتشار آلایندهها به شمار میرود.
بهرهبرداری از فاز نخست پروژه ۸۰ مگاواتی مولد اضطراری ایرالکو
در چند سال گذشته با توجه به ناترازی تولید و مصرف برق، در روزهای گرم سال اختلال در تولید در صنایع مختلف و به ویژه در صنعت آلومینیوم مصرف بالای انرژی رخ داده که با در نظر گرفتن این موضوع، شرکت آلومینیوم ایران مجبور به کاهش بار در سالهای اخیر شد که به تبع آن خسارات زیادی هم متحمل شد.
خودکفایی آلومینیوم المهدی در تأمین برق
حمید رجبپور، در مراسم آغاز فاز اجرایی و تکمیل پروژه احداث، تجهیز و راهاندازی کمپرسورخانه شماره ۲ و افتتاح انبار ۸۰ هزار تنی ذخیره پودر آلومینا در شرکت آلومینیوم المهدی، با بیان اینکه این مجموعه وظیفهی تولید شمش با ارزش آلومینیوم را برعهده دارد، اظهار کرد: با افزایش ظرفیت تولید این محصول، المهدی میتواند موجب ارزآوری و اشتغالزایی بیشتر برای استان و کشور شود.
ورود صنایع بزرگ کشور برای مدیریت و تامین برق پایدار
دکتر شه بخش با اشاره به ادامه ناترازی های برق در سال جاری که محدودیت هایی را در عرصه تولید به صنایع وارد می آورد، اظهار داشت: صنایع بزرگ کشور برای مقابله با این ناترازیهای برق برنامههای کوتاه مدت و بلند مدت برای خود تعریف کرده اند تا برق مورد نیاز خود را تامین کنند.
بهره وری آلومینای ایران ، حاصل تعامل گسترده با نخبگان
طرح تولید ۵۰۰ هزارتن پودر آلومینا به روش سینتر در برنامه است که با تلاش، تعامل و همکاری در سطح ملی با شرکت آلومینای قابل تحقق است.
سرمایهگذاری ۲۰ همتی شرکت آلومینا در طرحهای توسعهای
پروژه تولید ۵۰۰ هزارتن پودر آلومینا به روش سینتر حاصل یک تلاش و تعامل و همکاری در سطح ملی با شرکت آلومینای است و چشمانداز این شرکت در سال ۱۴۱۰ تولید ۷۵۰ هزار تن پودر آلومینا است.
دویست و سی و یکمین جلسه تولید میدکو برگزار شد
روز سهشنبه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۳، دویست و سی و یکمین جلسه تولید میدکو با حضور مدیرعامل این هلدینگ برگزار شد.
ساخت اولین فناوری تولید آلومینیوم بدون کربن در کانادا
کانادا ساخت اولین فناوری تولید آلومینیوم بدون کربن در جهان را آغاز کرده است. این شرکت یک کارخانه نمایشی در کارخانه گدازگری با ۱۰ دیگ با سرعت ۱۰۰ کیلو آمپر(کیلو آمپر) طراحی و مهندسی خواهد کرد و میسازد.
اولویت نوآوری در راهبردهای شرکت آلومینای ایران
در صنایع معدنی، نوآوری به عنوان یکی از عوامل اصلی و مهم برای افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها، بهبود فرایندها و خلق ارزش افزوده در صنعت معرفی میشود. از این رو، صاحبان صنایع باید به طور پیوسته به نوآوری و توسعه فناوری در صنایع خود توجه کنند.