10577 1403/01/29 - 09:23 سیامک راشت نیا

رشد ۳۰ درصدی درآمد «هرمز» در سال ۱۴۰۲

درآمد حاصل از فروش محصولات شرکت فولاد هرمزگان در بازارهای داخلی و صادراتی شامل اسلب، آهن اسفنجی، بریکت و آهک در سال 1402، به 294 هزار و 657 میلیارد و 250 میلیون ریال رسید که این میزان با افزایش 30 درصدی نسبت به سال پیش از آن (227 هزار و 212 میلیارد و 886 میلیون ریال) همراه بود.

رشد ۳۰ درصدی درآمد «هرمز» در سال ۱۴۰۲

به گزارش پیام آوران معدن و فولاد: شرکت فولاد هرمزگان به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مطرح‌ترین شرکت‌های فولادی در کشور، توانست عملکرد قابل‌قبولی را در سال ۱۴۰۲ به ویژه در حوزه تولید و فروش آهن اسفنجی به ثبت برساند. این شرکت در سال گذشته، موفق به تولید یک میلیون و ۵۵۳ هزار و ۲۳۱ تن آهن اسفنجی، یک میلیون و ۳۹۴ هزار و ۳۸۴ تن اسلب، ۵۵ هزار و ۲۰۳ تن بریکت و ۱۰۳ هزار و ۷۵۳ تن آهک شد که در این میان، تولید آهن اسفنجی و بریکت به ترتیب با افزایش ۱۴و ۵۲ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ (یک میلیون و ۳۶۱ هزار و ۶۹۸ تن) و (۳۶ هزار و ۲۲۲ تن) همراه بود.

افزایش ۲۵ درصدی فروش اسلب «هرمز»

شرکت فولاد هرمزگان در سال ۱۴۰۲، موفق به فروش داخلی ۱۷۹ هزار و ۲۸۵ میلیارد و ۴۰۷ میلیون ریال و فروش صادراتی ۱۱۵ هزار و ۳۷۱ میلیارد و ۸۴۳ میلیون ریال محصول شد. در این مدت، درآمد حاصل از فروش آهن اسفنجی «هرمز» به ۱۰ هزار و ۸۳۲ میلیارد و ۸۲۴ میلیون ریال رسید که این میزان با افزایش ۱۲۴ درصدی نسبت به سال پیش از آن (چهار هزار و ۸۲۶ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال) همراه بود.

شرکت فولاد هرمزگان در سال ۱۴۰۲، موفق به کسب درآمد ۱۶۷ هزار و ۸۱۶ میلیارد و ۲۶۴ میلیون ریالی از فروش اسلب در بازار داخلی شد که بیانگر رشد ۳۵ درصدی نسبت به سال قبل از آن (۱۲۳ هزار و ۷۶۹ میلیارد و ۳۹۷ میلیون ریال) است. علاوه‌براین، «هرمز» موفق به کسب درآمد ۱۱۵ هزار و ۳۷۱ میلیارد و ۸۴۳ میلیون ریالی از فروش اسب در بازارهای صادراتی در سال گذشته شد که این میزان در مقایسه با سال پیش از آن (۱۰۲ هزار و ۱۸۴ میلیارد و ۶۱ میلیون ریال) با افزایش ۱۳ درصدی همراه بود.

درآمد حاصل از فروش اسلب این شرکت در بازارهای داخلی و صادراتی در سال ۱۴۰۲، به ۲۸۳ هزار و ۱۸۸ میلیارد و ۱۰۷ میلیون ریال رسید که حاکی از رشد ۲۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ (۲۲۵ هزار و ۹۵۳ میلیارد و ۴۵۸ میلیون ریال) است. لازم به ذکر است که «هرمز» در سال گذشته، موفق به کسب درآمد ۶۲۸ هزار و ۷۳۹ میلیون ریال و هفت هزار و ۵۸۰ میلیون ریال به ترتیب از فروش بریکت و آهک شد. در سال ۱۴۰۲، درآمد حاصل از فروش محصولات شرکت فولاد هرمزگان در بازارهای داخلی و صادراتی، به ۲۹۴ هزار و ۶۵۷ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال رسید که این میزان با افزایش ۳۰ درصدی نسبت به سال پیش از آن (۲۲۷ هزار و ۲۱۲ میلیارد و ۸۸۶ میلیون ریال) همراه بود.

توسعه در فولاد هرمزگان ادامه دارد

شرکت فولاد هرمزگان از سال ۱۴۰۰ و هم‌زمان با آغاز به کار دولت سیزدهم، عملیات اجرایی سه طرح بزرگ توسعه‌ای را با هدف توسعه ظرفیت تولید فولاد خام به سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال برای دستیابی به چشم‌انداز تولید ۱۰ میلیون تن فولاد خام در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌ فارس، توسعه تولید محصولات با ارزش‌افزوده بالاتر و توسعه صنایع پایین‌دستی زنجیره فولاد با احداث واحد نورد گرم آغاز کرده است.

علاوه‌براین، این شرکت اجرای چهار پروژه احداث مگامدول احیا مستقیم دوم به ظرفیت یک‌ میلیون و ۷۲۰ هزار تن، احداث سیلوهای ذخیره‌سازی آهن اسفنجی به ظرفیت ۳۰ هزار تن، احداث واحد دوم گازهای صنعتی به ظرفیت ۱۰ هزار نرمال مترمکعب بر ساعت و مگامدول احیا مستقیم ستاره سیمین هرمز به ظرفیت یک ‌میلیون و ۷۲۰ هزار تن را در دست اقدام دارد؛ به نحوی که اکنون این پروژه‌ها از پیشرفت خوبی برخوردارند و در صورتی ‌که با همین سرعت پیش روند، در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید.

لازم به ذکر است که مجموع سرمایه‌گذاری‌های صورت ‌گرفته توسط شرکت فولاد هرمزگان در پروژه‌های توسعه‌ای، به دو میلیارد و ۳۵۰ میلیون یورو می‌رسد و با بهره‌برداری از این طرح‌ها، برای بیش از سه هزار نفر اشتغال‌زایی خواهد شد. شرکت فولاد هرمزگان علاوه بر حرکت در مسیر توسعه پایدار، نیم‌نگاهی نیز به تحقق تولید فولاد سبز دارد و از این رو اقدام به عقد قرارداد با شرکت نفت ستاره خلیج فارس در راستای تامین هیدروژن مورد نیاز خود کرده است. بی‌شک این شرکت با حمایت‌های هلدینگ مادر خود یعنی فولاد مبارکه، به یکی از تولیدکنندگان فولادسبز در سطح منطقه تبدیل خواهد شد.

در سالی که گذشت، شرکت فولاد هرمزگان به موفقیت‌های فراوانی در بخش‌های مختلف دست پیدا کرد که از جمله می‌توان به دریافت تندیس بلورین در بیست و یکمین جایزه ملی تعالی سازمانی؛ دریافت تندیس حمایت از تولید ملی از پنجمین جشنواره حاتم؛ کسب عنوان مودی خوش‌حساب مالیاتی کشور در سیزدهمین همایش سیاست‌های مالی و مالیاتی ایران؛ کسب عنوان سازمان برتر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی؛ کسب تندیس رضایتمندی مشتری در سیزدهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری؛ کسب نشان عالی پیشرفته در سومین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی؛ کسب عنوان واحد صنعتی نمونه استانی از همایش تجلیل از صنعتگران و معدنکاران نمونه استان هرمزگان؛ کسب تندیس سه ستاره دومین همایش ملی ساخت ایران؛ کسب تندیس مدیریت رویداد در بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط عمومی و سومین جشنواره مردم‌داری؛ کسب لوح سپاس برند ملی با رویکرد مسئولیت اجتماعی از همایش سراسری ۱۰۰ برند ملی؛ کسب نشان ویژه مدیر ارشد تعالی‌گر در دهمین دوره آیین تقدیر از سرآمدان روابط عمومی ایران؛ کسب تندیس جشنواره مسئولیت اجتماعی در سومین جشنواره مسئولیت اجتماعی (قاف)؛ کسب تندیس و لوح سپاس کارفرمای پیشرو در ورزش کارگری و کمیته برتر حفاظت فنی و بهداشت‌کار استان هرمزگان در سی و چهارمین جشنواره امتنان از کارگران و دریافت تقدیرنامه از سیزدهمین جشنواره بهره‌وری اشاره کرد.

یکی از مهم‌ترین رویکردهای شرکت فولاد هرمزگان در سالیان اخیر، عمل به مسئولیت‌های اجتماعی بوده و نام این شرکت را همواره در صدر تولیدکنندگان شاخص در این حوزه قرار داده است. تحت پوشش قرار دادن ۲۰ هزار یتیم هرمزگانی؛ کمک به خیریه‌ها و حمایت از صنایع‌دستی و کودکان سرطانی با برگزاری نمایشگاه؛ کمک به آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد استان؛ مساعدت مالی به مراکز فرهنگی، مساجد، حسینیه‌ها و خیریه‌ها؛ تجهیز آزمایشگاه هنرستان جوار فولاد هرمزگان و تجهیز آزمایشگاه متالورژی و مواد دانشگاه هرمزگان؛ تامین ۳۳۰ تن ورق فولادی جهت طرح‌های آب‌رسانی و تامین آب شرب روستاهای استان هرمزگان؛ تکمیل پروژه بیمارستان فوق تخصصی ۱۲۰ تخت‌خوابی کودکان بندرعباس و اهدای آهک جهت دفع فاضلاب و پسماند؛ اهدای اکسیژن به بیمارستان‌های استان هرمزگان؛ اهدای نیتروژن به دانشگاه‌های استان هرمزگان و استقرار تیم سیار انتقال خون به‌صورت متناوب در شرکت، از جمله اقدامات «هرمز» در عمل به مسئولیت‌های اجتماعی در سال ۱۴۰۲ بوده است و این شرکت در نظر دارد اقدامات خود در این زمینه را در سال جاری افزایش دهد.

منبع: فلزات آنلاین
لینک کوتاه: https://miningandsteel.com/n/20566
آخرین خبرها