به گزارش پیام آوران معدن و فولاد: در سالهای اخیر محدودیت های انرژی، تولیدکنندگان فولاد را از ظرفیت تولید برنامهریزی شده دور کرده است و ماندگاری این شرایط، میلیاردها دلار به این صنعت مادر ضرر و زیان وارد کرده است. امسال فشار محدودیتها به شکل سختتری نمایان شد و در حالی که فولادسازان پس از وقفهای کوتاه بعد از محدودیتهای برقی در تابستان، انتظار محدودیت گاز را در نزدیکترین زمان یعنی دیماه میکشیدند که به یکباره در اواخر آبانماه با محدودیتهای همزمان برق و گاز مواجه شدند. این شرایط صدمات بسیار زیادی به صنایع کشور به ویژه فولاد خوزستان وارد نمود.
رویکرد ششمین جشنواره ملی فولاد ایران بومی سازی، توسعه فناوری و انتقال دانش فنی بر اساس نیاز زنجیره آهن و فولاد است. رویکردی که با حضور شرکتهای دانشبنیان، مراکز دانشگاهی و فعالان عرصهی فولاد و بهره جستن از آخرین فناوریهای نوین امکانپذیر است. شرکت فولاد خوزستان از دیرباز در بحث بومیسازی و حمایت از تولید داخلی پیشتاز بوده است. بومیسازی ۲۵ هزار قطعه و تجهیزات مورد نیاز صنعت فولاد، راهاندازی فاز اول فولاد شادگان با فناوری ایرانی پِرد و افتتاح ابرپروژه زمزم ۳ با کمک شرکتهای داخلی موید این ادعاست و در اینجا اعلام میداریم با تمام توان در کنار تولیدکنندگان و تامین کنندگان داخلی و شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهیان برای پیمودن این مسیر تا رسیدن به موفقیت و فتح قله هستیم.
در بزرگترین گردهمایی صنایع فولادی، خرد جمعی نقطهی مشترک صنعتِ صنعتساز کشور است. حفظ جایگاه دهمی تولیدکننده فولاد جهان با هدف حضور مستمر و تاثیرگذار در بازارهای جهانی در کنار ارزآوری و رشد اقتصادی کشور، جایگاه ممتازی برای صنعت فولاد کشور محسوب میشود.
امین ابراهیمی - مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان (فخوز)