به گزارش پیام آوران معدن و فولاد: تیم ارزیاب جایزه ملی تعالی سازمانی طی دو روز و با استفاده از معیارهای در اختیار به ارزیابی سازمانهای شرکتکننده در این جایزه میپردازند که در نهایت پس از ارائه گزارش با مشخص نمودن نقاط قوت و بهبود شرکت مورد ارزیابی، طی مسیر تعالی هر چه سریعتر و رسیدن به نقطه هدف با نگاهی تخصصیتر و با استانداردهای معین تسهیل میشود.
جایزه ملی تعالی سازمانی با سه هدف ایجاد فضای رقابتی برای سازمانهای شرکتکننده، ایجاد فضای مناسب برای تبادل تجربیات موفق و تشویق سازمانها برای خود ارزیابی دنبال میشود.
تعالی سازمانی در ایران در 5 سطح تندیس زرین، تندیس سیمین، تندیس بلورین، تقدیرنامه و گواهی تعهد به تعالی تعریف شده است که شرکت سرمایهگذاری صدرتامین در سطح تقدیرنامه در این جایزه شرکت کرده است.
حضور ارزیابان جایزه در محل شرکتهای شرکتکننده در رویداد، به منظور درک بهتر از فضای سازمانی، تصدیق بیانات اظهار شده در اظهارنامه است، شفافسازی و حصول اطمینان از جاری سازی رویکردهای تعریف شده و دستیابی به اطلاعات جدید که توسط کارکنان شرکت در این بازدید از محل بدست خواهد آمد صورت میپذیرد.
لازم به ذکر است نقاط تمرکز در ارزیابی هلدینگ صدرتامین، مدیریت پرتفوی، استراتژی سرپرستی و پایداری اعلام شده است.
در ادامه جلسه افتتاحیه، سید علیرضا سیاسی راد مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدرتامین اظهار داشت: هر سازمان، در هر مرحله از تکامل و توسعه سازمانی، نیازمند این دست ارزیابیهای روشمند با مدل و چهارچوب نظری است، در ارزیابی این جایزه که تجارب سازمانهای مختلف نیز در آن دخیل شده است این امکان حاصل میشود که بتوانیم با دریافت نتایج، مسیر بهبود و رشد سازمان را ترسیم کنیم.
وی مهمترین دستاورد این نوع ارزیابیها را امکان تعمیم و دستیابی به نتایج بر پایه اسناد و مدارک عنوان کرد و افزود: در این نوع تحلیلهای کسب و کار، که با روشهایی که اکثریت متخصصین حوزه بر روی آن اجماع دارند صورت میپذیرد این امکان در حوزه مدیریت سازماندهی فراهم میشود که بتوانیم خیلی سریع برروی یک چهارچوب مشترک اجماع کرده و سازمان را هدفگذاری و پیش ببریم.
سیاسی راد ضمن تشکر از جدیت هیات مدیره در دنبال کردن موضوعات حوزه رهبری سازمان و تلاش کارکنان در مراحل خودارزیابی، درنظر گرفتن خود ارزیابی برای هلدینگ را تمهیدی قابل تقدیر عنوان کرد و نتایج سازمانی و دستیابی به نقاط بهبود از منظر ناظر بیرونی با معیارهای سنجش استاندارد را دارای اهمیت بسیار دانست و بیان داشت که این امر میتواند نقش مهمی در تقویت مسیر رشد و بهبود سازمان ایفا کند.
محسن بهزادی معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری هلدینگ نیز ضمن ارائه توضیحاتی درباره پرتفوی متنوع تاصیکو، بورسی بودن و شفافیت در عملکرد هلدینگ و شرکت های تابعه توضیحاتی در خصوص عملکرد بورسی شرکت ارائه داد و در ادامه ارزیابان درجلسات جداگانه با مدیران ارشد و کارگروهها به ادامه روند ارزیابی پرداختند.