صنایع معدنی

مجوز ایجاد منطقه ویژه اقتصادی معدنی خواف صادر شد

مجتمع سنگ‌ آهن سنگان در خواف با بیش از یک میلیارد تن ذخیره، یکی از ۱۰ معدن بزرگ سنگ‌ آهن در جهان و تامین‌کننده خوراک اولیه برای تولید ۱۷.۵ میلیون تن کنسانتره، ۱۵ میلیون تن گندله و پنج میلیون تن سنگ‌ آهن در ایران است.

سال ۱۴۰۳ سال شکوفایی تجلی خواهد بود

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در پایان ضمن تشکر از شرکت‌های سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن)، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) و معدنی و صنعتی گل‌گهر (کگل)، خاطرنشان کرد: این شرکت‌ها در افزایش سرمایه و در برخی امور کمک‌های مشاوره‌ای به ما داده‌اند و اطمینان داریم این حمایت‌ها از سوی آنها ادامه‌دار خواهد بود.

فولاد اقلید پارس بازوی قدرتمند «ومعادن» در حوزه آهن اسفنجی

شرکت فولاد اقلید پارس در بهمن ‌ماه سال ۱۴۰۰ با ترکیب سهامداری غول‌های معدنی کشور تاسیس شد و بنا بر آن، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) سهم ۵۱ درصدی، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) سهم ۳۰ درصدی و شرکت بین‌ا‌لمللی مهندسی ایران (ایریتک) سهم ۱۹ درصدی در این شرکت تازه‌تاسیس دارند.

افتتاح نخستین کارخانه تولید کنسانتره آهن در جنوب کرمان

این کارخانه با سرمایه‌گذاری پنج هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی و اشتغالزایی ۱۲۰ نفر راه‌اندازی شده و ظرفیت تولید سالانه ۲۶۰ هزار تن کنسانتره را دارد.

آغاز عملیات احداث کارخانه یک میلیون تنی کنسانتره آهن در کوهبنان استان کرمان با حضور وزیر صمت

صبح پنجشنبه 31 خردادماه، عملیات احداث کارخانه یک میلیون تنی کنسانتره آهن با حضور «عباس علی‌آبادی» وزیر صمت، استاندار، نمایندگان مجلس و سایر مقامات استانی در بخش طغرالجرد شهرستان کوهبنان آغاز شد.

مدیران منطقه به سمت خلق ارزش و بهره وری بالاتر بروند

دکتر علی آبادی به همراه استاندار کرمان، نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس و جمعی از مدیران ارشد استان کرمان ابتدا در شرکت گهر انرژی سیرجان، واحد سوم گازی نیروگاه سیکل ترکیبی این شرکت را افتتاح و سپس بهره برداری از ۵۸ دستگاه دامپ تراک و ۴ دستگاه بولدوزر را در پروژه نوسازی و تجهیز ماشین آلات معدنی شرکت گل گهر افتتاح کرد.

آغاز سنکرون فاز ۱ نیروگاه سیکل ترکیبی جدید چادرملو

این نیروگاه یکی از ۸ پروژه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو می باشد که در گروه پیشرانان پیشرفت ایران که مشتمل بر ۴۸ پروژه بزرگ ملی می باشد، توسط رییس جمهور شهید آیت الله رئیسی آغاز گردید .

به همت «تجلی» و تلاش شبانه‌روزی مهندسین «آرسس»، ایران در رده چهارمین تولیدکننده عناصر نادر خاکی قرار گرفت

«امین افصحی» مدیرعامل شرکت «توسعه معادن و صنایع آرسس» درباره پروژه‌های این شرکت در حوزه عناصر نادر خاکی عنوان کرد: شرکت «تجلی» جزو شرکت‌هایی است که به صورت جدی پا به عرصه عناصر نادر خاکی گذاشته و در این زمینه موفقیت‌های بسیاری چشمگیری در زمینه اکتشاف و فرآوری به‌ دست آورده‌ایم.

تلاش ایتالیا برای افزایش بهره‌وری بازار مواد معدنی حیاتی

ایتالیا تخمین می‌زند که می‌تواند ۱۶ ماده اولیه حیاتی از ۳۴ ماده اولیه مورد نیاز اتحادیه اروپا از جمله لیتیوم و بوکسیت را در داخل کشور تامین کند.

انتظارات بخش خصوصی از نامزد‌های انتخاباتی برای توسعه بخش معدن

کمیسیون معدن و صنایع معدنی خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در بیانیه‌ای خطاب به نامزد‌های انتخاباتی، پیش نیاز‌های توسعه بخش معدن را یادآور شد.

قیمت و تقاضای جهانی روی افزایش می‏‏‏‌یابد؟

بررسی‌ها حاکی از آن است که ارزش بازار جهانی فلزات غیرآهنی فرآوری شده از ۱۴۶۰.۸۳میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲ به۱۵۴۲.۱ میلیارد دلار در سال‌۲۰۲۳ با نرخ رشد سالانه ۵.۶ درصد افزایش یافته است.

رکوردزنی‌های گهرزمین در آستانه رسیدن به قله‌های پیشرفت

این مجموعه در فروردین‌ماه با وجود تعطیلات آن توانست در تولید سنگ آهن دانه‌بندی شده، کنسانتره و گندله به رکوردشکنی دست پیدا کند.

آخرین خبرها