صنایع معدنی
خیز ایمیدرو برای احداث مزرعه خورشیدی
طرح توسعه زنجیره سیلیکون با هدف ایجاد زمینه افزایش ظرفیت تولید برق خورشیدی، به تصویب هیات عامل ایمیدرو رسید.
اقدام ایریتک برای تدوین استراتژی شرکت
شرکت بین المللی مهندسی ایران (ایریتک) با هدف بررسی چشمانداز آینده و تدوین استراتژیهای جدید، اقدام به راه اندازی و معرفی پلتفرم تدوین استراتژی در جلسه ای با مدیران ارشد شرکت نمود.
شرکت راشا و حل چالشهای فناورانه صنعت و معدن
در نتیجه اقدامات و بررسیها و پروژههای شرکت کاوشگران صنایع معدنی راشا، تکنولوژیهای هوشمندسازی و بهینهسازی خطوط تولید ارائه و شاهد افزایش بهرهوری و کاهش توقفات در صنایع معدنی کشور هستیم.
بیم و امید در بازار سنگ آهن
برخی تحلیلگران از احتمال از دست رفتن کانال ۱۰۰دلاری در روزهای پیشرو در صورت تقویت بیمها و تضعیف امیدواریهای ایجادشده میگویند. با این حال، در صورت ورود حمایتهای وعده داده شده برای افزایش مصرف سنگآهن و محصولات فولادی در چین از سوی دومین اقتصاد بزرگ دنیا، یک فرضیه دیگر، صعود بهای سنگآهن در کانال ۱۰۰دلاری (و حتی بالاتر) است.
خوارزمی به عنوان تولید کننده برتر در سمینار «از تولید تا لودینگ کاتالیست»
در سمینار از تولید تا لودینگ کاتالیست که به همت شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، روز جاری در ساختمان غدیر برگزار شد، جناب آقای مهندس حسن نوائی الوار، مدیر عامل شرکت گسترش فناوری خوارزمی به بیان تجربیات و دانش خود در حوزه کاتالیست پرداخت.
اقتصاد دولتی ، آفت بخش معدن
رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه مسعود پزشکیان باید پیش از تحویلگرفتن دولت همه اتفاقات را صورتجلسه کند، گفت: دولت جدید باید همه شاخصهای اقتصادی را ثبت شده و با امضای دستگاه مربوطه تحویل بگیرد
برگزاری دومین دوره مسابقات ملی گوهرتراشی در آبان ماه
نخستین دوره مسابقات ملی گوهرتراشی، به میزبانی شهر فردوس در استان خراسان جنوبی و با همکاری سازمان فنی و حرفه ای استان برگزار شد که در آن داوطلبان در سه رشته "دامله"، "کاروینگ" و "فست"، به رقابت پرداختند.
موانع تولید سرب و روی و راهکارهای رفع آن
رییس اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای صنایع و معادن سرب و روی ایران با اشاره به تولید ۳۰۰ هزار تن شمش سرب در سال گذشته گفت: از این میزان تولید، ۲۷ هزار تن صادر شده که بخش کمی از آن از ذوب کنسانتره اکسید سرب بوده و مابقی نیز از بازیافت باتری بود.
منطقه ویژه اقتصادی ایران-افغانستان ایجاد میشود
ملا عبدالغنی برادر آخوند معاون اقتصادی حکومت سرپرست افغانستان دوشنبه ۲۲ مرداد، با جمعی از فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران ایرانی در کابل دیدار کرد.
معاملات بازار آتی و نوپای لیتیوم بسیار امیدوارکننده خواهد بود
یکی از موضوعات کلیدی در گذار به انرژیهای تجدیدپذیر، امکان ایجاد رشد تصاعدی در زنجیره تامین باتری است که در فرایند الکتریکیسازی صنایع، خصوصا بخش خودروهای الکتریکی و سیستم ذخیرهسازی انرژی باتری جایگاه ویژهای دارد. در همین رابطه، بازار آتی لیتیوم یکی از جدیدترین بازارهایی بوده که به دلیل رشد چشمگیر زنجیره تامین باتری پدید آمده است.
همکاری محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و روسیه در زمینه اکتشاف معادن آهن
نتایج تحقیقات مشترک دانشمندان ایرانی و روسی نشان میدهد که بر اساس رفتار مغناطیسی در منطقه توت و بهرهگیری از شبکه عصبی مصنوعی، میتوان میزان رادیواکتیویته معادن آهن را برآورد کرد. نتیجه این تحقیقات در ژورنال بینالمللی مینرالز منتشر شد.
مشکل ناترازی برق صنعت و معدن
چالش جدیدی که امسال برای نخستین بار با آن مواجه شدیم، تحتتاثیر قرار گرفتن بخش کشاورزی از قطعی برق است. در تابستان سالجاری، روزانه برق چاههای آب کشاورزی نیز قطع میشود که این امر به خودی خود، آسیب جدی به بخش کشاورزی وارد میکند.